Vakantiewoning in Westkapelle

Kom tot rust in onze 2-persoons vakantiewoning

Op 1 april 2020 ga ik verhuizen. Dat betekent dat ZuidoostWestkapelle.nl voor mij ophoud, maar dat de verhuur gewoon door blijft gaan met een nieuwe eigenaar. Heeft u al gereserveerd voor 2020 en staat mijn naam onder uw contract, dan zal er niets veranderen. Wilt u nog boeken voor 2020 dan kan dat, maar zult u een antwoord krijgen van de nieuwe verhuurder/eigenaar en zijn de nieuwe voorwaarden en prijzen van toepassing.

Dank u voor al het vertrouwen in de laatste 14 jaar en blijft u genieten van het mooie Zeeland. 

 

Uitwaaien en ontspannen, dat is waar Zeeland om bekend staat. In onze vakantiewoning is het mogelijk u even terug te trekken uit de beslommeringen van alle dag. 

De vrije toegang vanaf de straat maakt dat u zich in een eigen omgeving kan bewegen. De woning heeft een fijn terras met voldoende privacy om er heerlijk te kunnen zitten. Ook is er voldoende ruimte voor (het stallen van) de fietsen.

Faciliteiten als restaurants, de warme bakker, de supermarkt, maar ook het strand zijn op loopafstand. Kortom alle ingrediƫnten zijn aanwezig voor een ontspannen vakantie of lang weekend.

Citaten

Lees wat bezoekers te vertellen hebben