Vakantiewoning ZuidOostWestkapelle.nl

Mooie en ruime woning

De woning is verdeeld in 2 ruime kamers. Er is een woonkamer en keuken in één en een slaapkamer. Aangrenzend hieraan is de royale badkamer, met wastafel, toilet en een fijne inloopdouche.

In de woonkamer is de TV in de muur ingebouwd en draaibaar, zodat u ook vanuit uw bed TV kunt kijken. De keuken biedt de mogelijkheid om uitgebreid te koken. Potten en pannen zijn aanwezig. Ook zijn er ovenschalen zodat u zelf uw ovenschotels kunt maken en aan tafel samen kunt genieten van uw zelf bereide maaltijd. Even geen zin in koken en kiest u voor een snel opgewarmde maaltijd: er is een magnetron aanwezig. Vanzelfsprekend is er in de keuken een waterkoker en een filterkoffiemachine. 

De slaapkamer heeft een tweepersoons bed, met 2 matrassen en 2 alle-seizoenen dekbedden. De bedden zijn opgemaakt en in de badkamer zijn alle handdoeken voor uw verblijf aanwezig. Dat geldt ook voor het keukentextiel. U hoeft alleen uw strandhanddoeken mee te brengen.

Het terras is voorzien van een tuinset en groot genoeg om ook uw gehuurde of meegebrachte fietsen te stallen. Gezellig buiten ontbijten, een krantje of boek lezen met een kop koffie of gewoon lekker in de fijne tuinstoelen zitten, met een cocktail of ander drankje. Kortom; vakantie vieren!

Omdat de woning geheel centraal wordt verwarmd is een verblijf in de wintermaanden ook heerlijk.

Inchecken: na 16.00 uur

uitchecken: voor 10.00 uur

Vakantiewoning